Jimmy SvärdhagenRuter kungSpader essSpelkortSpelkortHjärter damEn-Skön-Mix-Av-Magi-Humor
Trollkarl-Göteborg

Varför anlita en Trollkarl till ditt Event?

Många tror att en trollkarl bara är för barn, men det kan inte vara längre från sanningen. En magiker kan vara kryddan som gör ditt nästa företagsevent, konferens, eller middagsbjudning till något extra speciellt.

Här är några skäl till varför du borde anlita Jimmy Svärdhagen till ditt nästa event i Göteborg:

  1. För att Skapa oförglömliga minnen: En magishow skapar stora minnen och starka intryck. Gästerna kommer inte bara att minnas vad de såg, men hur de kände när de såg det.
  2. För att bryta isen: En magiker kan vara en fantastisk isbrytare, speciellt på företagsevent där folk kanske inte känner varandra.
  3. För att imponera: En populär trollkarl i Göteborg som Jimmy kan verkligen göra ett intryck och imponera på gästerna.

När du bokar en trollkarl i form av Jimmy Svärdhagen, får du en otroligt engagerande, interaktiv och professionell show som kommer att imponera på alla dina gäster. Med sitt skarpa sinne, snabba humor och fantastiska trollkonster, kommer Jimmy garanterat att skapa en stämning av förundran och glädje på ditt nästa event i Göteborg.

Med utmärkelser som SM-guld i “Scenmagi” och “Bästa underhållande akt” från SM 2012 kan Jimmy utan att skämmas kalla sig en av Göteborgs bästa trollkarlar. Tack vare sin erfarenhet och passion för sitt arbete strävar Jimmy alltid efter att publiken ska få en show de sent kommer glömma. Gamla, unga, tjejer eller killar, Jimmys shower är för alla!

Trollkarl, Illusionist eller magiker? Orden har samma betydelse men används olika från person till person. Jimmy använder nästan uteslutande ordet trollkarl, eftersom de flesta kan direktkoppla det till vad det är. När Jimmy jobbar som trollkarl i Göteborg och i övriga landet underhåller han både små och stora företag, på galor, mässor och olika festligheter. Det är oftast ensamjobb när man jobbar som illusionist i Göteborg, men ibland gör Jimmy även shower tillsammans med andra artister.

Så vad väntar du på? Om du letar efter en trollkarl i Göteborg eller vill veta mer om vad Jimmy kan erbjuda, ta gärna kontakt idag. Vi ser fram emot att trolla fram ett leende på ditt ansikte!

Trollkarl-Göteborg

Jimmy Svärdhagens Magishow – För en Verkligt Magisk Upplevelse i Göteborg

Tänk dig att gästerna på ditt event i Göteborg inte bara talar om maten, musiken eller lokalens inredning, utan att de även talar om den fantastiska magishowen de upplevde. Inte bara samma kväll, utan veckor och månader efter eventet. Det är precis vad du får när du anlitar Jimmy Svärdhagen, en av Sveriges mest populära och begåvade trollkarlar.

När du bokar Jimmy Svärdhagen, bokar du inte bara en trollkarl – du bokar en erfaren showman som vet hur man förvånar, underhåller och engagerar en publik. Hans föreställningar är fyllda med överraskningar, skratt och en hel del magi.

Jimmy är känd för att kunna skapa en atmosfär av spänning och förundran med sina föreställningar. Oavsett om du arrangerar ett företagsevent, en konferens, en mässa, en middag eller ett privat evenemang, kan du vara säker på att Jimmys trollkonster kommer att bli ett oförglömligt inslag.


Skräddarsydda trollerishower

Jimmy Svärdhagen förstår att varje event är unikt och att du kanske vill ha något särskilt för just ditt event. Därför erbjuder han skräddarsydda magishower som passar just dina behov och önskemål.

Vill du ha en mingeltrollkarl som går runt bland gästerna och utför närmagiska trick? Eller vill du ha en storslagen scenföreställning? Oavsett vad du föredrar, kan Jimmy skapa en show som passar perfekt för ditt event.


Om du är intresserad av att boka Jimmy Svärdhagen till ditt nästa event i Göteborg, ta gärna kontakt via den här länken. Låt oss tillsammans skapa ett oförglömligt event som kommer att fascinera dina gäster och skapa minnen som varar länge. Vi ser fram emot att höra från dig!

Det magiska talet 6174 – ett trolleritrick

Hur kan man alltid hamna på 6174? En ständig fråga när man håller på med matte. Med ett enkelt mattetrick så kommer vi alltid att hamna på 6174, vilket tal mellan 1111 och 9999 som vi egentligen tänker på. Detta trick görs enklast med papper och penna och kanske en miniräknare för att hålla koll på siffrorna.

Börja såhär, tänk ut ett fyrsiffrigt tal, vi tar 8293 som ett exempel. När du tänkt ut ditt tal så rangordnar du siffrorna från högst till lägst. 8293 blir då alltså 9832. Ta sedan det talet och subtrahera med det omvända talet (lägst till högst). Alltså 9832 – 2389. Det blir 7443. Nu börjar du med att ordna om talet så att det går från högt till lågt igen. 7443 (vilken tur!) och subtraherar igen med det omvända talet (lågt till högt istället). 7443 – 3447 = 3996. Nu testar vi att göra så igen. Häng med här.

9963 – 3699 = 6264
6642 – 2466 = 4176
7641 – 1467 = 6174 (voila!)

Tänk vad häftigt att alltid hamna upp på 6174. Testa gärna du också! Se om du kanske hittar något tal där man inte hamnar på 6174.

Trollkarl-Göteborg-Penna-Papper

Några av Jimmys återkommande kunder

Vilken typ av magi specialiserar sig Jimmy Svärdhagen på?
Svar: Jimmy Svärdhagen är känd för sin mix av klassisk trolleri och moderna illusioner. Hans föreställningar innehåller en kombination av korttrick, mentalism och scenillusioner. Showerna kan anpassas utefter förutsättningar och önskemål.

Vilka typer av evenemang har Jimmy Svärdhagen tidigare uppträtt på?
Svar: Jimmy Svärdhagen har en bred erfarenhet och har uppträtt på en mängd olika evenemang, inklusive företagsevenemang, privata fester, bröllop och barnföreställningar. Efter många år i branschen är han en erfaren trollkarl i Göteborg och har varit med om det mesta.

Hur bokar jag Jimmy Svärdhagen för mitt evenemang?
Svar: Du kan boka Jimmy Svärdhagen genom att kontakta honom direkt via hans webbplats, e-post eller telefon. Det är bäst att boka så långt i förväg som möjligt för att säkerställa att han är tillgänglig på ditt önskade datum.

© 2024 Jimmy Svärdhagen - Trollkarl Stockholm, Göteborg & Malmö