Trollkarl Malmö

Jimmy Svärdhagen har goda erfarenheter som trollkarl i Malmö. Inte minst efter ett SM-guld i klassen “Grand Illusions” under SM i Scenmagi 2012 – i just Malmö. Där uppträdde han tillsammans med två dansare från gruppen Jam7. Under samma tillfälle vann Jimmy hederspris till minne av Inge Pedro för bästa underhållande akt.

Jimmy Svärdhagen är som trollkarl i Malmö van vid både små och stora scener, att uppträdda solo eller tillsammans med andra. Det enda du behöver göra är att beskriva din situation och ditt event, så skapar Jimmy bästa möjliga lösning för just din tillställning. Det kan röra sig om allt från storskaliga shower på scen, till personliga mingeltrollkarlsnummer där Jimmy agerar trollkarl på nära håll och rör sig bland gästerna.

Nästa gång du behöver en trollkarl i Malmö är Jimmy Svärdhagen ett perfekt val! Tillsammans med honom kan du räkna med en oförglömlig kväll utöver det vanliga.

Anlita en trollkarl i Malmö – med många äss i rockärmen

Jimmy erbjuder en unik show som passar alla typer av evenemang, oavsett om det är en företagsfest, födelsedagskalas eller bröllop. Han kan anpassa sin föreställning efter dina önskemål och behov, så att ditt evenemang blir precis så magiskt som du hoppas.

När du anlitar Jimmy Svärdhagen som trollkarl i Malmö kan du förvänta dig en oslagbar kombination av klassiska trolleritrick, kreativa illusioner och interaktiva inslag där publiken får vara med och påverka utfallet. Med en härlig blandning av humor och magi skapar Jimmy en stämning som får alla att känna sig delaktiga och engagerade.

En trollkarl för både barn och vuxna

Jimmy Svärdhagen har en lång erfarenhet av att underhålla både barn och vuxna, vilket också gör honom till det perfekta valet för familjevänliga evenemang. Barnen kommer att älska att delta i hans magiska värld och bli förvånade över de fantastiska trick han utför.

Förutom att vara en fantastisk trollkarl är Jimmy även en utmärkt konferencier och underhållare. Han kan enkelt fylla i pauserna mellan olika punkter på ditt evenemang och se till att gästerna förblir underhållna och engagerade hela tiden.

Trollkarl i Malmö