Jimmy SvärdhagenRuter kungSpader essSpelkortSpelkortHjärter damEn-Skön-Mix-Av-Magi-Humor
Trollkarl-Stockholm

Ta ditt event till nästa nivå med en trollkarl i Stockholm

Det finns många namn för en som utför magi. Vissa kallar det illusitionist, andra magiker, Jimmy säger oftast trollkarl. Efter många år i branschen har Jimmy Svärdhagen skapat sig ett gott rykte i stora delar av landet, och uppträder ofta som trollkarl i Stockholm och i andra städer. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, en magishow från Jimmy Svärdhagen kommer ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Kanske väntar ett företagsevent, en mässa eller en gala i huvudstaden? Se till att boka en trollkarl i Stockholm, och ge gästerna en oförglömlig upplevelse. Jimmy har flera olika alternativ på tjänster och kan agera allt från konferencier med inslag av magi och mingeltrollkarl till att hålla i en fullfjädrad trollerishow på scen. Genom åren har han erfarenhet av det mesta och står redo för just ditt uppdrag.

Allt du behöver göra är att kontakta Jimmy Svärdhagen, så skräddarsyr han sin show efter dina förväntningar. Med flera SM-titlar i bagaget kan du vara säker på att det är en av Sveriges bästa trollkarlar du bokar till ditt event i Stockholm.

När du anlitar Jimmy kan du förvänta dig en häftig show som lämnar avtryck och roliga minnen för dig och dina gäster en lång tid framåt. Hör av dig och förklara hur din drömshow skulle se ut, så formar Jimmy Svärdhagen bästa möjliga föreställning med sin digra erfarenhet som trollkarl i Stockholm och i världen.

Trollkarl Jimmy förklarar kalendertricket

Häng med här och lär dig ett litet häftigt trick som du kan förbrylla dina vänner med. Samtidigt som du bemästrar detta tricket så kommer du samtidigt öva på dina mattefärdigheter. Vi kallar det kalendertricket.

Ta fram och visa en kalender för en eller flera vänner. Peka på kalendern och be dom att välja ut ett av datumen på kalendern, vi tar nummer 17 här som ett exempel. När de har valt ut ett datum, 17, så ska de gruppera och tillsammans börja räkna ut vad summan blir av den kvadrat som bildas runt och tillsammans med 17. Kvadraten ska vara 3 gånger bred och 3 gånger hög (3×3) där 17 är i mitten av kvadraten. Titta på bilden på kalendern här för att se hur kvadraten ska se ut.

Samtidigt som flera drar upp sina mobiltelefoner för att starta kalkylatorn så räknar du enkelt ut att summan av alla siffror i kvadraten genom att enkelt ta 17 gånger 9 (17×9).

Tricket är alltså att multiplicera mittensiffran, den siffran som dina vänner väljer, med 9 och resultatet kommer alltid att bli summan av alla siffrorna i kvadraten.

Häftigt va?

(Psst, för att enkelt multiplicera med 9 så kan du först multiplicera med 10 och sedan ta bort det talet du multiplicerade med. Om de väljer 22 så tar du t.ex 10 x 22 = 220 (enkelt!) och sen tar 220 – 22 = 198. Smart va?)

Boka Jimmy trollkarl i Stockholm

Är du på jakt efter någon som gör ditt event extra speciellt? Välkommen att boka den erfarna trollkarlen Jimmy Svärdhagen som bjuder på underhållning av hög nivå och mängder av skratt. Trolleritricken blir snabbt ett hett samtalsämne vid borden och gästerna kommer definitivt ha något att prata om efteråt. Förgyll gästernas kväll och skapa ett oförglömligt minne. Boka redan idag! Klick här för att komma till Jimmys kontaktuppgifter.

Mattetrick kalendern

Några av Jimmys återkommande kunder

NY-volvo
200-Elite-NY
200-montico-NY
200-ellos-NY
200-viking line
200-magic bar
200-LR
NY-husqvarna
NY-handelsbanken
NY-bracco
SpecialKarosserABlogo-trans-litenx400
© 2023 Jimmy Svärdhagen - Trollkarl Stockholm & Göteborg